söndag 12 maj 2013

Multimedia message

Då har man kommit hem från tredagars fiske på Hasslö med Maths.
Dag ett dimman så man inte stundtals såg pulkorna och med en hel drös av båtar ute så valde vi att inte gå så långt ut vilket resulterade i att vi fick en lax. Det är helt otroligt att folk vågar sig ut i en sån kraftig dimma utan radar vi fick åka sick sack mellan båtar som inte hade en susning vad som är runt omkring.
Dag två dimman var borta och havet låg blankt så vi valde att åka en bra bit ut i sjön ca 20 nm och där hittade vi fisk totalt 8 st och några tappade 11 kg 10, 7 kg 10, 6 kg itopp dom övriga mellan 5 och 10. Vi hade ett trippel hugg med samtliga över 10 men tyvärr så tappade vi en strax före håvning surt.
Dag tre samma väder så vi åkte lite båt även den dagen. Tillbaka till samma position men fisken fanns inte kvar. Det visade sig att fisken hade gått längre ut och vi naturligtvis började leta inåt. Så det blev endast en smäll på ytan som klev av nästan direkt.
Med tanke på dom som mår dåligt av att se fisk eventuellt någon fisk som är död så väljer jag att inte lägga ut några bilder från Hasslö turen.
// Hasse.

1 kommentar:

TIM TRUTTA sa...

Bra val ;-)
Och bra fiskat... Ha det så gott och vi ses väl i Singö?