måndag 14 juni 2010

4 blev 2 fiske dagar.

Ja hemma igen, vi åkte upp i onsdags kväll med förhoppningen att kunna fiska 4 dagar i området kring Singö men tyvärr satte väder gudarna stopp för det med besked.

Torsdagen började med kalas väder solen sken varmt och gott och endast ett par s/m i vindstyrka. Vi började harva lite på ett område vi fick fisk på förra året och det resulterade i ett ut ras på en rulle, men rätt så omgående släppte den (skit) får inte bränna fiskar så där. Men ut med quacken på ytan igen och så gick den dagen till ända. Kvällen till bringade vi på Rävsten till sammans med Pm fishing Micke med besättning och Patrik "mörtsnurb" , Josef och Axelsson runt brasan med grillat, öl och trevligt sällskap. Och även den kvällen över gick i natt och lik förbanat sitter man kvar till små timmarna =)

Fredag morgon starta i vanlig trolling anda en snabb macka och ut med prylarna. Regnet piskade denna morgon och lite mer blåst som vi hoppades skulle vara bra för fisket och mycket riktigt hann vi inte åka långa stunden innan vi fick drilla. Den laxen kom ända till håvgarnet och vägde strax över 11kg i båten och 10,8 på bryggan vid kvällskvisten. Körde på fram till 21 men ingen mer lax ville behaga hugga. Plana in till Sundssveden denna kväll för att möta upp Kent med matros som kom upp för fiske under helgen med sin båt.

Lördag morgon blev lite sovmorgon av naturliga skäl och var på väg med att runda Understen vid halv 9 tiden då vinden kom med besked på 1 timme öka vinden från 8m/s till 18 i medel och 23 i byarna. Så det vara bara att vända om och åka till bryggan och plocka i hop och grilla lite körv innan vi besluta att åka hem då vinden skulle hålla i sig till söndag lunch.

Så nu är det bara ladda om och se om det inte blir en tur till inom snar framtid. La in lite bilder från helgen under Fiskebilder ,det kommer nog in ett gäng till snart. //Jocke

Inga kommentarer: