måndag 15 juni 2009

Två dar blev det..

Hemma igen.
Två dagar fick vi fiska vid Singö denna gång då vädrets makter satte stopp för den tredje dagen.
Fredagen började med dimma och ca 6 m/s nord ost.
Vi satte av och åkte över farleden för att slippa ligga i farleden då vi ej har AIS eller radar i båten, känns lite olustigt att ligga och kryssa mellan fraktfartygen när man bara har fri sikt en bit utanför pulkan.
.
Men i lugn och ro fiskade vi oss bort mot märket den gamla finska fyren som dom flesta valt att kalla "fängelset" med våra Nk mag & Ismo:ar på div djup.
Efter en stunds körning på morgonen så högg det i alla fall en fin lax på ca6-7kg på en Ismo mag (om vänd popcorn) med 40gr bly på ytan.
.
Dimman lätta framåt tolv tiden och vi forsatte fiska resten av dagen utan något uppenbart påslag. På fredag kvällen kom det i alla fall upp ett par fina laxar mellan 15-20 som t.ex team Gefle Janne som drilla ett par timmar på sin fisk & Lasse Hedberg som fick ta en ricktig
"brygg blockerare".
.
Lördagen blev resultat lös för våran del men vissa hade riktigt bra fiske.
Som t.ex team BAS som fick ett 7 hugg & 6 fisk i båten och Daniel i borgsmotor som tog en pjäs på 17,9 (Grattis) så fisken fanns där.
Men det är många båtar där ute och det är inte alla som åker med rull tjut hela dagarna=)
.
Så nu skall det firas midsommar med flickvännen, familj & vänner så tas det nya tag helgen efter midsommar om fisken finns kvar och vädret tillåter fiske på havet. //Jocke.

Inga kommentarer: